MENU
Treffilinjat - Etusivulle Treffilinjat - Etusivulle
Sinä & Hän palvelu yhdistää sinut ja hänet..
Soita 0700 399 188 ja näppäile ilmoitusnumero.
Puhelun hinta on 2€/min.
Tarja ilmoitusnumero: 438

Moikka mies! Just sua kaipailee tummatukkainen, hoikka mutta naisellinen sinkku kaikkeen kivaan. Olen kotona viihtyvä ja olis kiva saada miehekästä seuraakin :) ps.osaan pitää oikein hyvänä ;)
Tositarkoituksella
Blondi40 ilmoitusnumero: 177

Aito, todella naisellinen 40+ blondi joka rakastaa kauniita vaatteita, korkokenkiä ja kiihkeitä hetkiä vaikka takkatulen ääressä :) ulkonäölläsi ei ole niin väliä mutta perus siisti saisit olla ja hyvä tapainen. Odotan sinua jo.
Seikkailu
Punatukkainen ilmoitusnumero: 473

Aikuinen aito punatukkainen Nainen etsii Sinua rohkea omillaan toimeentuleva Mies. Kesä yhdessä mökkeillen ja veneillen?
Tositarkoituksella
RuskeatSilmät ilmoitusnumero: 397

Uskallatko lähteä sokkotreffeille kauniin ruskeasilmäisen kivan naisen kanssa? Olen nelikymppinen ja hyvävartaloinen, ihan mukava tytteli. Jos vastasit kyllä, kannattaa ottaa yhteyttä :)
Sokkotreffit
Hellä ja lämpöinen ilmoitusnumero: 120

Lempeä ja hempeä vaalea vähän vanhempi tytteli voisi olla sulle ystävä tai vaikka enemmänkin. Laitetaanko jalalla koreasti vai kuiskutellaanko vain kivoja toisillemme? Nimimerkillä Elämän kokemusta ja pehmeitä muotoja
Ystävyys
Janina ilmoitusnumero: 193

Varattu kaunis 30+ blondi valmiina salaiseen seikkailuun ehkä samassa tilanteessa olevan miehen kanssa. Olen herkästi syttyvä ja pidän kaikesta uudesta ja vähän jännistävästäkin.
Salaista seuraa
Maria20v ilmoitusnumero: 445

Oon parikymppinen kiva opiskelijaneito ja seuraa vailla luontoon, leffaan tai melkein minne vaan, vaikka vähän tuhmiinkin juttuihin ;) Ihan nättikin oon ja hyväkroppanen. Sä voit olla ihan tavallinen mukava mies :)
Sokkotreffit
Lissu ilmoitusnumero: 416

Muodokas vaaleaverikkö etsii nallekarhua jonka kainaloon käpertyä. Iälläsi ei ole väliä, kunhan olet rento ja rehti kaveri. Tykkään rapsutella, pussata ja passata :)
Tositarkoituksella
VaaleaViettelys ilmoitusnumero: 442

Varattu Uhkea ja rohkea nainen etsii sinua mies joka kaipaat myös vaihtelua arkeesi. Ei sitoutumista, ei turhia lupauksia, vain tapaamisia sen merkeissä mitä me molemmat kaipaamme. 100%luottam.
Salaista seuraa